ADDRESS Vesaisenkatu 1, 95400 Tornio Finland

duudsonit-1

Duudson Activity Park

Uudessa jäätävän huikeassa elämyspuistossa voit temppuilla yhdellä Suomen tasokkaimmista ja laajimmista trampoliini- ja skeittialueista. Sisäaktiviteettipuistossa on jättimäärä talviaiheisia aktiviteetteja, kuten jäänmurtaja ja majakka, lasten lumilautailu, lumisotapeli ja kaksi isoa kiipeilymaailmaa. Meiltä löytyy myös bagjump, airtrack, vaahtomuoviallas, peliareena, lajitestausta sekä paljon muuta koettavaa. Mystinen ääni- ja valomaailma tuo puistoon ainutlaatuisen tunnelman ja ulottuvuuden.
Lue lisää
pirttihirmu640x438-1

Pirttihirmu

Istahda pöydän ääreen ja hengähdä hetki. Ravintola Pirttihirmu tarjoaa helpotusta pieneen ja isompaan nälkään. 200-paikkaisen ravintolan annoksissa ja lounasruuassa panostetaan paikallisiin raaka-aineisiin ja jano sammutetaan Hartwall Jaffa -limonaditehtaassa. Myös suolaiset ja makeat kahviherkut leivomme pääosin omassa keittiössämme.
Lue lisää
hyvafiilis-1

Hyvä Fiilis

Liikuntakeskus HyväFiilis tarjoaa uusien tilojen myötä entistäkin parempia liikuntapalveluita. Asiakkailla on käytössään laajan kuntosalin ja toiminnallisen crosstraining -salin lisäksi monipuolinen ryhmäliikuntavalikoima sisältäen huippusuosittuja LesMills -tunteja, tankovoimistelua, kehonhuolto- sekä lukuisia HF ohjaajien omia tunteja! Palveluihin kuuluvat myös mm. ravintovalmennus sekä asiantuntevat Personal Trainerit. Tervetuloa nauttimaan Hyvästä Fiiliksestä!
Lue lisää
areena

sangen

Tornion Panimo

Lue lisää
golf-2

Golf-halli

Meri-Lapin Golfhalli on avoinna kaikille käyttäjille. Pinta-alaltaan 500m2 kokoinen halli sijaitsee entisen Lapin Kullan tiloissa Tornion keskustassa. Hallissa on tilat lyönti- ja läpipeliharjoitteluun. Lyöntipaikan voi varata Nexgolf-järjestelmästä normaalin pelikierroksen tapaan. Lähipeliharjoitteluun ei ole varauksia.
Lue lisää

Närmatslunch serveras vardagar kl 11:00–14:00

Finska tid

EVENTS

marraskuu, 2017

Ei Tapahtumia

SOCIAL MEDIA

ADRESS
Vesaisenkatu 1, 95400 Tornio, Finland

Veli-Matti Mykkälä, CEO

p.050 466 0203
veli-matti.mykkala@arcticproperty.fi

Minna Saonegin, Sales Manager
p.050 549 3421
minna.saonegin@lappari.fi