Juhli, rentoudu ja kokousta Lapparin saunakabinetissa!

Oletko sinä jo vieraillut viihtyisässä ja modernissa, moneen tilaisuuteen taipuvassa Lapparin saunakabinetissa? Oletko päässyt ihailemaan, minkälaiset maisemat saunasta avautuu Tornionjoelle? Haluat sitten juhlistaa syntymäpäiviä, rentoutua saunaillassa ystävien kesken tai järjestää kokoustilaisuuden, kabinetti tarjoaa aina täydelliset puitteet niin tiloineen kuin varustuksineen juuri sinun tarpeisiisi.

Viihtyisä ja hyvin varusteltu tila

Saunakabinetin monipuoliset tilat ja mukavuudet sopivat kaikenkokoisille ryhmille. Huolehdimme siitä, että viihtyisyys on etusijalla, ja olemme varustaneet tilan mukavilla istuinjärjestelyillä sekä äänentoisto- ja karaokelaitteilla. Suurelta TV-näytöltä onnistuu vaikkapa urheilumatsin seuraaminen tai kokoustilaisuuksissa sitä voi hyödyntää esimerkiksi esitysten jakamisessa.

Viihtyisä ja vastaremontoitu kokoustila muuntautuu moneen tarpeeseen.

Mikäli suunnittelet kokousta, muuntautuu kabinetti helposti ihanteelliseksi kokousympäristöksi. Suuren kokouspöydän ääreen mahtuu istumaan noin 12 henkilöä, ja tarvittaessa lisäistumatilaa tuovat kaksi suurta sohvaa. Kokouksessasi voit keskittyä tärkeisiin asioihin, sillä voimme halutessa järjestää tilan tarjoilut valmiiksi puolestasi.

Moderni sauna upeilla jokinäkymillä

Kabinetin saunatila takaa täydellisen rentoutumisen ja tarjoaa samalla upeat näköalat Tornionjoelle. Saunaan mahtuu kerralla noin 10 saunojaa. Ja saunajuomat? Laadukkaat sellaiset voit käydä kätevästi nappaamassa samassa Lapparin rakennuksessa sijaitsevasta Tornion Panimon panimoshopista!

Ihaile löylyjen lomassa upeita näkymiä Torniojoelle!

Vieläkin hauskempaa lisäaktiviteeteilla!

Entä haluaisitko yhdistää juhliin, illanviettoon tai kokoukseen muita lisäaktiviteetteja? Onnistuu! Voit esimerkiksi varata yksityisen Megazone-pelin, jonka jälkeen voitte jatkaa vaikka saunomaan tai synttärien juhlistamiseen. Megazone on loistava tapa lisätä hauskuutta ja ryhmähenkeä tilaisuuteesi.

Megazone on hauska ja liikunnallinen lasersotapeli, jossa kilpaillaan joukkueina.

Varaa saunakabinetti käyttöösi

Saunakabinetin varaaminen onnistuu kätevästi. Voit ottaa yhteyttä meihin joko sähköpostitse sales@lappari.fi tai puhelimitse 044 4411 221, mikäli haluat kysyä lisätietoja kabinetista tai tilaisuutesi järjestämisestä. Varaus on helppoa myös nettisivujemme kautta osoitteesta lappari.fi/kokoukset-ja-sauna/. Pyrimme aina tekemään tilaisuudestasi mahdollisimman sujuvan ja onnistuneen!

Facebook: Elämystehdas Lappari
Instagram: @elamystehdaslappari