Synttäriseikkailut   Liput & info   Aktiviteetit   Retkipaketit   Yöleirit

Synttäriseikkailut

Liput & info

Tervetuloa liikkumaan ja temppuilemaan
Lappari Activity Parkissa liikkumisen ja jekkuilun ilo kuuluu kaikenikäisille ja kokoisille. Sisäaktiviteetti puistossa koko perhe pääsee viettämään rentoa aikaa yhdessä. Sisätiloissa on helppo hullutella vuoden jokaisena päivänä. Meillä haastat itsesi ja seikkailet turvallisesti – tämä koskee myös työporukoita ja muita ryhmiä.

Perhelippuhinnoittelu
Aikuinen pääsee puistoon veloituksetta maksavan lapsen kanssa. 
Tämä perhelippuhinnoittelu on perhekohtainen ja vanhempia/huoltajia voi olla yhdessä perheessä samanaikaiseisesti kaksi (2). Perhelippuja ei ole erikseen myynnissä verkkokaupassa, vaan lapset ostavat normaalisti päiväliput verkkokaupasta/ paikan päältä ja vanhemmat saavat puistossa omat rannekkeensa veloituksetta noudattaen edellä mainittuja ehtoja. 

Aktiviteettia jokaiseen makuun
Puistosta löytyy monenlaista aktiviteettia vauvasta vaariin. Alle 7-vuotiaiden tulee olla aikuisen seurassa. Alle 1-vuotiaat lapset ja yli 65-vuotiaat pääsevät puistoon maksutta.Jotkut aktiviteetit voivat olla hetkellisesti suljettuina päivän aikana ohjatun ohjelman varanneiden ryhmien käytössä. Tieto mahdollisesta varauksesta on nähtävissä kyseisellä aktiviteettipisteellä.

Tavaroiden säilytys
Puistossamme on käytössä lukollisia kaappeja, joihin saa avaimen infopisteeltä kahden euron käteispanttia vastaan. Panttiraha palautetaan asiakkaalle avaimen palautuksen yhteydessä.

Mitä mukaan?
Puistossa on aina T-paitakelit. Oma juomapullo on hyvä ottaa mukaan puistoon. Ravintolaan, kahvilaan ja puistoon omia eväitä ei saa viedä tai nauttia niitä.

Puistossa liikutaan omilla sisäkengillä tai sukilla, ei paljain jaloin.

Huomioitavaa:
Trampoliinialueella edellytämme asiakkaita käyttämään trampoliinisukkia turvallisuussyistä. Voi tuoda omat trampoliinisukat mukanasi tai trampoliinisukkia voi ostaa kassoiltamme saapuessasi puistoon, sukkien hinta 4€/pari ja 10€/kolme paria.

Skeittialueella on käytettävä sisäkenkiä tai puhtaita ulkokenkiä. Emme suosittele crocseja/sandaaleja käytettäväksi skeittialueella. 

 

Hinnasto ja liput

Lapsi alle 2v.   0€Puistoilu aina täysi-ikäisen aikuisen seurassa (aikuinen velotuksetta puistoon)

Päivälippu

Arkisin

19€ Alle 7v täytyy olla aina täysi-ikäinen aikuinen valvojana (aikuinen velotuksetta puistoon)

Päivälippu

La-Su ja loma-aikoina

21€ 7 vuotta täyttäneet saavat puistoilla ilman täysi-ikäistä valvojaa
Yli 65v.  Ovat aina tervetulleita puistoilemaan veloituksetta!
   
    

 *Aikuinen maksavan lapsen seurassa veloituksetta kts.Perhelippuhinnoittelu

Iltaliput

Voimassa päivän kaksi viimeistä tuntia

Lapsi alle 2v.   ilmainenPuistoilu aina täysi-ikäisen aikuisen seurassa
Arkisin12€ Alle 7v täytyy olla aina täysi-ikäinen aikuinen valvojana (aikuinen velotuksetta puistoon)
La-Su ja loma-aikoina14€ 7 vuotta täyttäneet saavat puistoilla ilman täysi-ikäistä valvojaa
   
   
   

Teknisten tai yrityksestä itsestään riippumattomien ongelmien vuoksi Lappari Activity Park voi joutua sulkemaan kohteita tai muuttamaan ennalta ilmoitettua ohjelmaa. Ostettuja lipputuotteita ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Kausikortit

 1kk3kk6kk12kk
2-6 v.44€119€229€299€
Yli 7 v.59€149€269€349€

Kausikortit ovat henkilökohtaisia. Hukatun kausikortin uusimisesta veloitetaan 10€. Saatavana myös kuukausiveloituksella, jolloin laskutuslisä 2,90€/kk. Kysy lisää puistomme henkilökunnalta!

Osta liput

Osta lahjakortit

Aktiviteetit

Ahtojää
Uskallatko hypätä hyiseen mereen ja valloittaa majakan huipun? Varo kuitenkin matkallasi vastaan tulevaa jäänmurtajaa. Jäästä voi myös rakentaa kaikkea kivaa.

Lumisota
Ei haittaa, vaikka olisi kesä. Lumisodassa pystyt haastamaan kaikki tässä hauskassa pelissä. Valitse vain oma tiimisi ja pidä hauskaa.

Tramppaparkki
Tramppaparkki on mahtava paikka vauhdikkaiden lajien harrastamiseen ja kokeiluun. Vapaapudotuksesta ja isoilta trampoliineilta ponnistetaan BagJump patjoille. Polttopallo kentällä pelataan sekä koripalloa että polttopalloa ja temppuillaan. Airtrack -patja antaa lentävän lähdön esimerkiksi volttiponnistukseen.

Skeittiparkki
Skeittiparkilla pääset harrastamaan skeittausta tai scoottausta. Ota oma lautasi mukaan tai lainaa puiston lautoja ja suojia. Hio taitojasi tai kokeile uskallatko hypätä laudan päälle.

Romuralli & korjaamo
Polkemalla talla pohjaan ja muista ohi. Polkuautoradalla ratkaistaan, kuka on Meri-Lapin paras kuski ja Romurallin voittaja!

Pikku-Ylläs
Kolarissa on Ylläs, mutta niin on meilläkin. Uskallatko tulla alas vauhdikkaista mäistä? Voit valita tuletko lumilaudalla vai pyllymäkeä alas.

Potkubilis
Jos jalkapallon potkiminen kyllästyttää, kokeile potkubilistä. Tässä pelissä biljardipöytä on reilusti suurennettu versio. Säännöt miltei samat kuin tavallisessa biljardissa. Biljardipallojen tilalla on jalkapalloja ja biljardikeppinä käytät jalkojasi.

Ninjaseikkailu
Oletko halunnut olla aina ninja? Nyt se on mahdollista. Täällä voi kiipeillä, roikkua ja hyppiä kuin oikea ninja. Täällä voit haastaa kaverisi ja katsoa kumpi on seikkailun voittaja.

Temppumatto
Pehmeällä temppumatolla voit kokeilla erilaisten temppujen tekemistä tai voit rakentaa oman radan ja kokeilla onnistutko suorittamaan radan.

Sportti- & jahtisimulaattorit
Simulaattoreilla voit testata erilaisia lajeja esimerkiksi basebalia ja kokeilla metsästystä.

Lumilinna & jekkula
Lumilinnaan pääsee kesälläkin. Jee! Kokeile myös Jekkula, jossa kiipeillään, lasketaan liukumäistä, kontataan tunneleissa ja uidaan pallomeressä. Pienimmille suunnattu aktiviteetti houkuttelee uumeniinsa isompiakin perheenjäseniä!

Retkipaketit

Luokkaretkelle elämystehtaaseen – Lappari Activity Park retkipaketit:

Meillä nousee ryhmähenki kattoon, kun retkipäivän yhteishenki ottaa vallan. Me kannustamme lapsia ja nuoria ylittämään itsensä ja saamaan onnistumisen riemua. Päivän kruunaa ravintolan herkut. Valitse alla olevista paketeista itsellesi mieluisin.

Ruoka Yli 7 v 2-6 vPelkkä
ruoka 
 minimi
Makaroni-
laatikko
 24,00€21,00€ 6,90€ 20 hlö
Peukkunakit/
Pikku D
 24,00€21,00€  6,90€ 10 hlö
Lounas tai
Paja-ateria
 27,50€24,50€ 9,90€ 10 hlö

 Hinnat sisältävät Trampoliinisukat! (arvo 4€)

Megazone laserpeli 7,50€/hlö
Megazone on vauhdikas ja liikunnallinen joukkuepeli sisätiloissa. Se sopii lähes jokaiselle, ikään ja sukupuoleen katsomatta. 

Puisto-ohjaus
Ohjattu ohjelma puistossa alk. 75,00 € / ryhmä / tunti, ostetaan normaalin puistorannekkeen lisäksi. Ohjaus on valittavissa seuraavista vaihtoehdoista

1. Puisto tutustumiskierros
Motivointi puiston aktiviteettien käyttöön (ohjaaja esittelee puistoa kävelykierroksella, mahdollisuus koittaa eri lajeja ohjatusti)

2. Laji tutuksi
freestyle, yleisurheilu, trampoliinit, palloilulajit –tutustuminen tunnin ajan ryhmää kiinnostavaan lajiin

3. Tehtäväralli
Ryhmä kilpailu jossa ryhmille annetaan 30 pisteytettyä tehtävää. Ryhmä joka on suorittanut eniten tehtäviä/ saaneet eniten pisteitä voittaa.

CC5A2043-4530-40E6-BCDC-376EB64581D0

Hiihtolomien yöleirit 2024

LEIRIEN OHJELMA:

Päivä 1

17:30 Saapuminen ja majoittuminen
19:00 Ohjattua liikuntaa puistossa
21:00 Iltapala
21:30 Vapaata temppuilua puistossa
23:00 Peseytyminen ja iltatoimet
00:00 Hiljaisuus

Päivä 2

8:00 Herätys
8:30 Aamupala
9:00 Toimintaa puistossa
11:30 Leirin päätös

Nähdään leireillä!

Lappari Activity Parkissa järjestetään jälleen 7-13-vuotiaille lapsille suunnattuja hauskoja ja liikunnallisia yöleirejä hiihtolomaviikoilla! Leireillä koetaan liikunnan riemua, rentoa yhdessäoloa, ystävyyttä, uusia kavereita sekä unohtumattomia kokemuksia ohjattujen aktiviteettien merkeissä.

Yöleirit hiihtoloma viikoilla perjantaisin 23.2. ja 1.3.2024

Leiriohjelma sisältää mm. trampoliinivoimistelua, erilaisia leikkejä ja pelejä, temppuilua, taitojen kehittämistä, yllätyksiä ja rentoa yhdessäoloa. Leireillä kehitetään erilaisia motorisia taitoja sekä opitaan myös uusia lajitaitoja. Leireille tullessa ei tarvitse ennalta osata temppuja, vaan kaikki ovat tervetulleita taidoistaan riippumatta. Tavoitteena on, että leireillä jokainen pääsee kokemaan onnistumisia, luomaan mukavia muistoja, kehittämään omia taitojaan sekä haastamaan itseään ilon kautta!

Yöleireillä ohjelma alkaa perjantaina klo 17:30 ja päättyy seuraavana päivänä klo 11:30. Aktiviteettipuisto on leiriläisten yksityiskäytössä koko leirin ajan illasta seuraavaan aamuun. Yöleiriin sisältyy kaikille iltapala ja aamupala. Puistossa voi halutessaan temppuilla myös omatoimisesti leiripäivien ohjelma-aikataulun ulkopuolella (lisämaksusta, katso alta*). Leireille mahtuu max. 30 lasta/leiri.

Yöleiri 59 €/hlö
Yöleiri + puistorannekkeet molemmille päiville* 69 €/hlö

ILMOITTAUTUMISET: sales@lappari.fi

Ilmoitathan lapsen iän, allergiat sekä huoltajan yhteystiedot.
Leirille oma makuualusta ja makuupussi mukaan.