Aktiviteetit   Kokouspaketit ja tilat

Aktiviteetit

LAP Tehtäväralli 20€/hlö (kesto 60 min)

Ryhmä kilpailu jossa ryhmille annetaan 30 pisteytettyä tehtävää. Ryhmä joka on suorittanut eniten tehtäviä/ saaneet eniten pisteitä voittaa. Ryhmä voi jäädä tehtävärallin jälkeen temppuilemaan puistoon.

Tornion Panimo Panimokierros & maistelu 25€/hlö (kesto 60 min)

Panimokierros tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan Tornion Panimon tiloihin ja laitteisiin, sekä lappilaisen käsityöoluen raaka-aineisiin ja valmistusprosessiin.

Megazone Lasersota 10€/hlö (kesto 30 min)

Megazonessa puretaan huolet ja stressi. Futuristisessa ja supersuositussa laserpelissä adrenaalini virtaa ja kaikilla on taatusti hauskaa. Laserpeli on myös tiimityötä parhaimmillaan, sillä pelaajat toimivat yhdessä ja luovat omia pelistrategioitaan. Megazone-pelitapahtuma sopii kaikenikäisille naisille, miehille ja lapsille – se on elämys, joka saa ilon irti ja josta puhutaan pitkään.

Kokouspaketit

Kahden tunnin kokous 10,00/HLÖ
Sisältää sämpylän, jääveden, kahvi / tee. Kokoustila käytössä esitystekniikalla kaksi tuntia.

Aamu- tai iltapäiväkokous 17,90/HLÖ
Voit valita kokouksen ajankohdan joko aamu- tai iltapäivään (klo 8-12 tai klo 12-16). Pakettiin sisältyy Ravintola Pajan maukas lähiruokalounasbuffet sekä täytetty sämpylä tai Pajan juustokakkupala. Kokoustilassa on tarjolla koko ajan jäävettä, kahvia ja teetä.

Päivän kokouspaketti 24,90/HLÖ
Kokoustila on käytössänne koko päivän ajan. Päivä alkaa täytetyllä sämpylällä, tuoreella kahvilla ja teellä. Kokouspäivää tauottavat lounasbuffet sekä iltapäivän herkullinen Pajan juustokakkupala.

Ruokailu saunatilassa 12,50/HLÖ
Buffetpöytä katetaan saunakabinettiin: Vihersalaattia, kinkku- tai lohikiusaus, ruisleipä ja levite.

Tilat

Duudsonit Synttärihuone
Diplomaattipöytä 14 hlö

Ravintolasali
Pöydissä 250 hlö, Cocktail-tilaisuus 350 hlö

Saunakabinetti
Lisätietoja saunakabinetista